Η Λίλιθ και η θέση της στα ζώδια

Η Λίλιθ και η θέση της στα ζώδια

Η Λίλιθ είναι ένα σημείο στο χάρτη που σχετίζεται με την κατανόηση της σκοτεινής πλευράς μας, που όμως συχνά συνδέεται και με την επιβίωση. Μέσα από τη θέση αυτή εκφράζεται κάποιος όταν νιώθει ότι αδικείται και δεν παίρνει την αγάπη που του αξίζει από το περιβάλλον του.

Η Λίλιθ αντιδιαστέλλεται με τη Σελήνη με τον ίδιο τρόπο που στην αρχαία τραγωδία της Μήδειας η στοργική μάνα γίνεται εκδικήτρια στα ίδια της τα παιδιά, όταν ο άντρας την αδικεί και την κοροϊδεύει. Όταν νιώθει να αδικείται ή να μην είναι αποδεκτός κάποιος τότε υιοθετεί μία στάση του τύπου «έτσι είσαι; Θα σου δείξω τώρα εγώ» οπότε εκφράζει τη διάθεση εκδίκησης ή απονομής δικαιοσύνης τρόπον τινά χωρίς αναστολές ή συναισθηματικές προσκολλήσεις.

Αν η Λίλιθ είναι σημαντική στο χάρτη και η Σελήνη δεν έχει πολύ καλές όψεις, μπορεί ειδικά σε ωροσκόπια γυναικών να υιοθετηθεί ως στάση ζωής από μία γυναίκα, δηλαδή επί τούτου να αρνείται το μοντέλο της καλής γυναίκας που κάνει οικογένεια και παιδιά και να κοιτάζει την προσωπική της ηδονή, καταξίωση και ευχαρίστηση.

Σε ωροσκόπια αντρών μπορεί να δείχνει τις γυναίκες που συχνά φοβίζουν τους άντρες, αλλά συνάμα τους γοητεύουν κιόλας και μπορεί να είναι η καταστροφή τους.

Η έκφραση της Λίλιθ μπορεί να προσομοιάζει άλλοτε προς τον Άρη (σκληρή συμπεριφορά, πρωτοβουλία στο σεξ), άλλοτε στον Πλούτωνα (προσκόλληση και εκμετάλλευση συναισθηματική και οικονομική) και άλλοτε στον Ουρανό (σε βαρέθηκα και τώρα σε παρατάω σύξυλο, αφού σου υποσχέθηκα, ότι σου υποσχέθηκα).


Η σημασία της ΛΙΛΙΘ και η θέση της στα δώδεκα ζώδια


krios
Η Λίλιθ στον Κριό

δίνει ένα άτομο απαιτητικό που δεν δίνει περιθώρια χρόνου στους άλλους. Το άτομο χρησιμοποιεί τον χρόνο του με πολύ πυκνό τρόπο, χωρίς να χάνει καιρό σε συναισθηματισμούς. Οι δραστηριότητες του έχουν έντονο σωματικό πρόσημο, με το γυμναστήριο να δεσπόζει στην προσπάθεια να είναι πάντα σε φόρμα και να έχει να επιδείξει πάντα μία ερωτική εικόνα. Δεν περνάει απαρατήρητο ερωτικά και του αρέσει να προκαλεί και να σπάει τις κοινωνικές νόρμες. Κοινωνικά και επαγγελματικά δε λυπάται την κακομοιριά και δεν χαρίζεται στους αδύναμους. Εμφανισιακά ντύνεται προκλητικά ως ένα τρόπο να επιβάλλει τον εαυτό του στους άλλους. Δεν αρέσκεται να χάνει και χάσιμο σημαίνει ενίοτε και συναισθηματικό πόνο. Έτσι ένα τέτοιο άτομο δε δένεται και δεν δίνεται για να μη βγει χαμένο. Κι αν πληγωθεί είναι σίγουρο ότι θα πληγώσει συνήθως με άμεσο και βίαιο τρόπο. Είναι επίσης περήφανο και δε δέχεται την ταπείνωση, την οποία θα ανταποδώσει πολλαπλασιαστικά. Συχνά προτιμά να παίζει με το άλλο φύλο, παρά να το αγαπά. Και βρίσκεται στο στοιχείο του όταν ο σύντροφος του φέρεται όπως του αρέσει, δηλαδή ανταγωνιστικά. Τα παραπάνω ισχύουν περισσότερο όταν το ωροσκόπιο αφορά γυναίκα, ενώ σε ανδρικό ωροσκόπιο μπορεί να έχουν σχέση με το είδος γυναίκας που φαντασιώνεται, αλλά συγχρόνως και φοβάται ένας άντρας.


tavros
Η Λίλιθ στον Ταύρο

μπορεί να γίνει πολύ αισθησιακή και δοτική σωματικά εάν θέλει με αυτόν τον τον τρόπο να γοητεύσει κάποιον. Αν είστε γυναίκα ίσως όταν θέλετε να γοητεύσετε τον άντρα σας να ντύνεστε όμορφα και αισθησιακά ή να φροντίζετε να του μαγειρέψετε το αγαπημένο του φαγητό ή ακόμα μπορεί να βάζετε τα στολίδια που ξέρετε ότι του αρέσουν. Αν είστε άντρας μπορεί να γοητεύεστε από τον τύπο της γυναίκας που δεν το παίζει δύσκολη, αλλά συνάμα έχει συναίσθηση της επιρροής που έχει η εμφάνιση τους στους άλλους και είναι επιλεκτική ποιους θα βάλει στην παρέα της. Συχνά μία τέτοια Λίλιθ μπορεί να δώσει βέβαια και μία αντίδραση, δηλαδή στη γυναίκα να γυρίσει και να πει στο σύντροφο της, δε θέλω τα λεφτά σου, θα τα καταφέρω μόνη μου να ζήσω, ενώ στον άντρα να δώσει μία έλξη από γυναίκες που δε θέλουν τα δώρα τους. Η Λίλιθ είναι μία μορφή επιρροής που δέχεται να παίξει ένα ρόλο ως ένα σημείο για να γοητεύσει κάποιον, αλλά, όταν οι απαιτήσεις γίνονται υπερβολικά, αντιδρά, τα παρατάει επιτόπου και φεύγει.


didimoi
Η Λίλιθ στους Διδύμους

μπορεί να δώσει ένα άτομο που είναι με το παραμικρό σε ετοιμότητα να δείξει στους άλλους τις γνώσεις του και την ικανότητα του να καταλαβαίνει. Σε ένα εργασιακό περιβάλλον μπορεί να παίζει το ρόλο του καλού μαθητή – υπαλλήλου, που είναι πάντα πρώτος στα σεμινάρια για τις νέες δεξιότητες – πλην όμως αυτό είναι ένας ρόλος. Επίσης μπορεί να παίζει και ένα ρόλο στις σχέσεις με τα αδέλφια του, ενδεχομένως αναλαμβάνοντας έναν ρόλο προστασίας, ελπίζοντας σε κάποιο προσωπικό όφελος όμως από αυτό το ρόλο. Αν και έχει σχεδόν πάντα στάση επιβοηθητική στους άλλους, πάντα να τρέξει να δώσει λύση στα προβλήματα τους, αυτό το κουράζει, ειδικά όταν βλέπει ότι δεν παίρνει το αντάλλαγμα που θα περίμενε. Στα συναισθηματικά θέματα μπορεί να αναπτύξει περίεργες σχέσεις με άτομα του περιβάλλοντος, ανακατεύοντας φιλία και έρωτα ή ακόμα και φλερτάροντας υπόγεια στο ίδιο το συγγενικό περιβάλλον. Σε νεαρή ηλικία μπορεί να είναι πιο ερωτικό και πιο έτοιμο για δοκιμές, παρά όταν θα μεγαλώσει και θα ωριμάσει.


karkinos
Η Λίλιθ στον Καρκίνο

είναι δίνει μία συμπεριφορά χαμηλών τόνων που δεν δείχνει συχνά να φαίνεται τόσο προκλητική όσο θα περίμενε κανείς από άλλες ζωδιακές θέσεις. Μοιάζει συχνά με τη Λίλιθ στους Ιχθείς, στο γεγονός ότι προκαλεί στους άλλους την επιθυμία να τη σώσουν και σιωπηλά απολαμβάνει να την φροντίζουν οι άλλοι και να την έχουν ασφαλή, χωρίς η ίδια να θέλει να καταβάλλει ιδιαίτερο κόπο. Συχνά ένα τέτοιο άτομο θα κάνει οικογένεια, για να εξασφαλιστεί οικονομικά ή κοινωνικά και όχι επειδή πραγματικά το επιθυμεί. Άλλοτε, θα δει τους γονείς ωφελιμιστικά, αλλά μπορεί και αντιστρόφως να υποστεί μία ωφελιμιστική συμπεριφορά από τους δικούς της. Μπορεί να είναι ένας σύζυγος που βολεύεται με μία σύντροφο που τον συντηρεί, αλλά και μία γυναίκα που βολεύεται να κάνει παιδιά σε έναν άντρα για τους ίδιους λόγους. Ενίοτε ξέρει να γίνεται το άτομο τρυφερό και στοργικό, αλλά το κάνει συνήθως σα να παίζει ένα ρόλο και κουράζεται συχνά πολύ σύντομα. Χαρακτηριστικό αυτής της Λίλιθ είναι ότι αποενοχοποιεί την προσκόλληση σε κάποιον αλλά αντίθετα το ανάγει σε τεχνική επιβίωσης. Ενίοτε πάντως η θέση αυτή επιτρέπει και την σχετικά πρώιμη συναισθηματική απεξάρτηση από την πατρική οικογένεια.


leon
Η Λίλιθ στον Λέοντα

μπορεί να δώσει κάποιο το οποίο κοιτάζει υπερβολικά ναρκισσιστικά τον εαυτό του και δεν ασχολείται με τις ανάγκες των άλλων. Ενίοτε αυτή η συμπεριφορά μπορεί να υιοθετηθεί όταν νιώθετε ότι δε σας δίνουν τη σημασία που πρέπει και σας αδικούνε. Όμως μπορεί να αφορά και κάποιο άλλο πρόσωπο στην οικογένεια που μπορεί να παίζει αυτό το ρόλο και υπάρχει αντιπάθεια μεταξύ σας. Ερωτικά η θέση αυτή μπορεί να δείχνει ότι σας αρέσει να σας καλομαθαίνουν και ίσως το σπίτι σας να είναι άντρο ερωτισμού, στο οποίο παίζετε εσείς το ρόλο του σκηνοθέτη. Είναι πιθανό να παίζετε ένα ρόλο κοινωνικά ενίοτε αναλαμβάνοντας τη θέση του ηγέτη, με το αζημίωτο όμως. Συχνά με τη θέση αυτή είναι δυνατόν η οικογένεια ή ένα μέλος της να είναι απών γιατί είναι πολύ απασχολημένο με τον εαυτό του και την καριέρα του. Και γενικά να υπάρχουν οι προσλαμβάνουσες ότι η οικογένεια έρχεται σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με την οικογένεια, τη διασημότητα και την καριέρα. Άλλοτε πάλι μπορεί στο περιβάλλον να υπάρχουν λυκοφιλίες και ανταγωνισμός μεταξύ των μελών της οικογένειας, για το ποιος είναι πιο επιτυχημένος.

parthenos
Με τη Λίλιθ στην Παρθένο

μπορεί να προσπαθείτε να επιδείξετε αποτελεσματικότητα και πειθαρχία στον εργοδότη, προσπαθώντας να τα έχετε καλά μαζί του, χωρίς όμως πραγματικά να το εννοείτε. Μπορεί όμως και να αντιπαθείτε γενικά το σύστημα της εργοδοσίας και της εκμετάλλευσης των ανθρώπων που εργάζονται και να έχετε αντιδραστική ή επαναστατική στάση απέναντι του. Γενικά έχετε την επιθυμία να είστε παραγωγικοί, αλλά όχι αν νιώσετε έστω και κατ’ ελάχιστον ότι προσπαθούν να σας εκμεταλλευτούνε. Τότε μπορεί να γίνετε σκληροί διαπραγματευτές αλλά ίσως και να παρατήσετε σύξυλους αυτούς που σας έχουν ανάγκη. Θέλετε να κερδίζετε το σεβασμό μέσα από τη δουλειά σας κι αν βλέπετε ότι δεν σας τον αποδίδουν γυρίζετε απότομα σελίδα. Για να κερδίσετε έναν άντρα για one night stand, αν είστε γυναίκα, είναι πολύ πιθανόν ότι θα προσπαθήσετε να περάσετε τον εαυτό σας σαν φίλη του.


zygos
Η Λίλιθ στον Ζυγό

είναι μία θέση που αμβλύνει σε μεγάλο βαθμό όλες τις συνηθισμένες αντιστοιχίες αυτού του πλανήτη. Το άτομο μπορεί να παρουσιάζεται συμβιβαστικό, με διάθεση για κουβέντα και συζητήσιμο. Όμως αυτό είναι ένα πρόσχημα που μαθαίνει να χρησιμοποιεί περισσότερο για να αποφεύγει την πίεση των άλλων. Σε μία γυναίκα – αλλά και σε έναν άντρα – μπορεί να δώσει ικανότητα γοητείας, τη ικανότητα να λέει αυτά που θέλουν οι άλλοι να ακούσουν, στα επαγγελματικά θέματα ικανότητα πειθούς που οδηγεί σε επιχειρηματική νίκη και στα οικονομικά θέματα ικανότητα διαπραγματεύσεων και σύναψης συμφωνιών που άλλοι δεν καταφέρνουν. Ωστόσο πίσω από όλα αυτά δεν υπάρχει δέσμευση με αυτά τα άτομα. Κάνουν ότι κάνουν για να επιφέρουν το επιθυμητό αποτέλεσμα, αλλά αύριο μπορεί με την ίδια ευκολία να συνεργαστούν με το χτεσινό αντίπαλο, δεν είναι της άποψης ότι χρωστούν σε κάποιον ούτε ότι είναι υποχρεωμένοι ηθικά να έχουν αποκλειστική σχέση μαζί του. Από τη μία η θέση αυτή δίνει ανεξαρτησία στις επιχειρήσεις, στα αισθηματικά ίσως δίνει όμως μία τάση όσα πάνε κι όσα έρθουν.


skorpios
Η Λίλιθ στον Σκορπιό

είναι μία θέση που μπορεί να ωθεί τον άνθρωπο να χρησιμοποιεί συνειδητά όλα τα όπλα που δίνει το ζώδιο του Σκορπιού στη συμπεριφορά προς τους άλλους, δηλαδή, το συναισθηματικό πρεσάρισμα, την πίεση, την έντονη σεξουαλικότητα, τις απαιτήσεις, αλλά και τη διάθεση να κάνει δύσκολα πράγματα και να πάρει πάνω του πολλές ευθύνες. Μόνο που όλο αυτό είναι στην πραγματικότητα ένας ρόλος που παίζει το άτομο για να ανταπεξέλθει σε μία κοινωνική επιβίωσης, όπου δε γίνεται αποδεκτό ως έχει πραγματικά, αλλά πρέπει να δώσει στους άλλους αυτό που επιθυμούν. Έτσι μπορεί να πρέπει για παράδειγμα να δουλέψει σερβιτόρος τονίζοντας τη σεξουαλικότητα του ή να δουλέψει ως πράκτορας μοντέλων, χειριζόμενος τα σώματα των ατόμων χωρίς αναστολές, που συνήθως επηρεάζουν το μέσο ηθικολόγο άνθρωπο. Αλλά και στο οικονομικό κομμάτι μπορούμε να έχουμε ένα άτομο που βγάζει χρήματα από τη χασούρα των άλλων, αλλά δεν τους λυπάται, αποστασιοποιείται. Ίσως κι ένα επάγγελμα πλαστικού χειρούργου να ήταν προς την ίδια κατεύθυνση.


toxotis
Η Λίλιθ στον Τοξότη

είναι μία θέση δείχνει πώς όταν θέλετε να παίξετε ερωτικά με τους άλλους συχνά μπαίνετε στον πειρασμό να παίξετε το χαρτί του ατόμου που είναι υπεράνω και δεν επιθυμεί να κουκουλώσει το σύντροφο του, αλλά αποδέχεται πλήρως τις σχέσεις που δεν έχουν δεσμεύσεις. Μέσα από αυτές μπορεί να μπλέκετε σε περιπέτειες με τους άλλους και να απολαμβάνετε για κάποιο διάστημα την ξενοιασιά τους. Από μέσα σας όμως γνωρίζετε πώς κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα να αφήσετε τους ξένοιαστους φίλους σας και να επιστρέψετε σε αυτά που θέλετε εσείς. Όταν αδικείστε επίσης είναι δυνατόν να εκδικείστε με το να κάνετε επί τούτου ερωτικά περάσματα που να δημιουργούν κάποιου είδους σκάνδαλο ή παραβίαση κανόνων. Η αίσθηση του όσα πάνε κι όσα έρθουν συχνά είναι ανάγκη ψυχολογική για σας για να νιώσετε ότι μπορείτε να εξασφαλίσετε τη συναισθηματική σας επιβίωση.


aigokeros
Η Λίλιθ στον Αιγόκερω

είναι μία ιδιαίτερη θέση για την εποχή μας. Σε μία γυναίκα συμβολίζει εκείνη που κοντράρει την εξουσία του άντρα χρησιμοποιώντας τις ίδιες τεχνικές επιβολής με αυτές που θα χρησιμοποιούσε εκείνος. Ενίοτε γίνεται πιο σκληρή διαπραγματευτής από εκείνον, συχνά παίρνοντας το προσωνύμιο της σιδηράς κυρίας. Η Μαρία Κάλλας για παράδειγμα ήταν ένα τέτοιο άτομο που πέτυχε στις επιχειρήσεις περισσότερο κι από άντρες. Ή η Χριστίνα Ωνάση. Το ενδιαφέρον είναι ότι και ο Αριστοτέλης Ωνάσης είχε την ίδια Λίλιθ κι αυτό δείχνει ότι υπάρχουν άντρες που έλκονται από τέτοιους τύπους γυναίκας. Όμως επίσης μπορεί να χρησιμοποιεί αυτόν τον τύπο γυναίκας, όπως ο Ωνάσης που χρησιμοποιούσε τις σταρ τους Χόλυγουντ για να προωθεί τις μάρκες των τσιγάρων του. Εδώ έχουμε κατεξοχήν την προώθηση του εξουσιαστικού μοντέλου ως φετίχ, της γυναίκας που καπνίζει, που φοράει παντελόνια, που οδηγεί αυτοκίνητο και καβαλάει άλογο. Αλλά και για τον άντρα μπορεί να δείχνει τη χρήση γνωριμιών σε υψηλές θέσεις για καιροσκοπικούς και επαγγελματικούς σκοπούς ή ακόμα – όπως δείχνει πάλι η ζωή του Ωνάση – ένα γάμο συμφέροντος, όπως αυτός που έκανε με την Τζάκι.


ydroxoos
Η Λίλιθ στον Υδροχόο

είναι μία αρκετά διαφορετική θέση από αυτή στα άλλα ζώδια. Εδώ έχουμε το άτομο που συνειδητά προτιμά την παρέα των πληβείων από τους πατρίκιους. Στην πολιτική είναι ο λαϊκιστής, στην οικογένεια είναι αυτός που σε όλα φέρνει αντίρρηση, γιατί έτσι ξεσπά το θυμό του. Ενίοτε αυτό το άτομο δείχνει να έχει ενδιαφέρον για τα κοινά και για το τι συμβαίνει στον κόσμο, αλλά συνήθως αυτό γίνεται γιατί μέσα από αυτά τα ενδιαφέροντα ελπίζει να καλύψει ανάγκες συναισθηματικές, μοναξιά ή να κάνει φιλικές γνωριμίες. Δεν έχουμε εδώ ένα άτομο ιδιαίτερα θηλυπρεπές, κι αν είναι γυναίκα μπορεί συνειδητά να προσπαθεί να μειώσει το σεξουαλικό της αντίκτυπο, θεωρώντας ότι ο άντρας τη βλέπει σαν αντικείμενο. Σε αντρικό ωροσκόπιο μπορεί να προκύπτει μία συμπάθεια για γυναίκες επαναστάτριες και να έχουμε τον άντρα που σέρνεται από τις μάχες της γυναίκας του και τη θαυμάζει για την ιδεολογική της ένταση περισσότερο παρά για άλλα γνωρίσματα της. Είναι μία Λίλιθ που συναντάμε συχνά σε πολιτικούς γιατί διευκολύνει πολύ τον επηρεασμό του κόσμου – ενίοτε και τη δημαγωγία.


ixthys
Η Λίλιθ στους Ιχθείς

είναι μία θέση που διαφοροποιείται από άντρα σε γυναίκα. Στις γυναίκες μπορεί να δίνει μία γοητεία που προέρχεται μέσα από την προσποίηση αδυναμίας. Η οποία συχνά προσελκύει τους άντρες που έχουν το σύνδρομο του σωτήρα. Στους άντρες από την άλλη δίνει ακαταμάχητη έλξη από γυναίκες τέτοιου είδους. Δεν μπορούν να αντισταθούν όταν βλέπουν γυναίκες να δείχνουν αδύναμες και να έχουν την ανάγκη τους. Βέβαια η συμπεριφορά αυτή συχνά είναι προσποιητή. Δηλαδή και οι μεν και οι δε προσποιούνται συναίσθημα, αλλά όταν τα πράγματα πάνε να γίνουν πραγματικά συναισθηματικά, τα άτομα που επηρεάζονται από αυτή την επιρροή δραπετεύουν γιατί τα δράματα τους αρέσουν μόνο όσο χρόνο μπορούν να τα ελέγχουν. Τα άτομα αυτά έχουν μία μοναδική ικανότητα να ξεγλιστράνε όταν πάνε να τους αποδώσουν ευθύνες. Από την άλλη μπορεί να νιώθουν ότι πράττουν σωστά, γιατί έτσι δεν αλλοτριώνονται από τις προσδοκίες που έχουν οι άλλοι γι’ αυτούς και τον τρόπο που πάνε να τους βάλουν σε καλούπια.


του Βασίλη Παπαδολιά

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Φάσεις Σελήνης

στον Ταύρο
Ήλιος στον Ταύρο
5 μοίρες
στον Αιγόκερω
Σελήνη στον Αιγόκερω
1 μοίρες
Φθίνων Αμφίκυρτος
Φθίνων Αμφίκυρτος
19 ημερών
Powered by Saxum

Σαν Σήμερα