Τα ζώδια που θέλουν χρόνο

Τα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους

Υπάρχουν ζώδια που μπαίνουν με το καλημέρα σας σε μια σχέση, υπάρχουν όμως κι εκείνα που πρέπει να τα πολιορκήσεις πολύ στενά.

Δεν είναι όλα τα ζώδια έτοιμα να μπουν σε μία σχέση από το μηδέν στο εκατό. Που σημαίνει, στην πραγματικότητα, "δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ζώδια του νερού". Αλλά ας μην γινόμαστε καυστικοί. Ας δούμε αναλυτικά την λίστα με τα πιο "δύσκολα" ζώδια για να ρίξεις. Όχι στο κρεβάτι. Στη ζωή σου.


Τα ζώδια που θέλουν τον χρόνο τους


tavrosΤαύρος
Οι Ταύροι έχουν δικό τους τρόπο και χρόνο να κάνουν τα πράγματα, ακόμα και το να ερωτεύονται. Δεν πας να χτυπιέσαι εσύ και να πετάς την μια ρομαντική χειρονομία μετά την άλλη; Ένας Ταύρος δεν θα νοιαστεί τόσο για αυτό, όσο για το πότε θα νιώσει ο ίδιος έτοιμος να αποδεχτεί τα αισθήματά του για εσένα.


zygosΖυγός
Ένας Ζυγός θέλει αρκετή προσοχή, και θέλει επίσης να είναι η μητέρα Τερέζα στο δωμάτιο. Που σημαίνει ότι θα πρέπει πρώτα να του δώσεις τον χρόνο του να τα καταφέρει όλα αυτά, και εσύ να συνεισφέρεις μόνο όσο σε παίρνει: Αν πας από μόνος σου για να επισπεύσεις την διαδικασία και του δώσεις όλη την προσοχή και την επιβεβαίωση που χρειάζεται, η καχυποψία του θα χτυπήσει κόκκινο και θα φύγει σαν τρομαγμένο ελάφι.


aigokerosΑιγόκερως
Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσει να πλησιάσεις. Θα τα κάνει όλα εκείνος και θα σου δώσει να καταλάβεις ότι έχει τον έλεγχο, επειδή έτσι είναι οι Αιγόκεροι. Οι Αιγόκεροι "θέλουν τον χρόνο τους" ακόμα κι όταν ήδη τυπικά είναι μαζί με κάποιον. Θα κάνει ολόκληρο σόου που σου ξεκλειδώνει την νοητή πόρτα που σε κράταγε έξω από τα ενδότερα. Μέχρι τότε εσύ θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή, μιας και αλήθεια δεν υπάρχει κάτι που μπορείς να κάνεις για να βοηθήσεις την κατάσταση.


ydroxoosΥδροχόος
Και φτάνουμε στον τελευταίο και χειρότερο: Ο Υδροχόος θέλει τον χρόνο του, τελεία. Εσύ δεν έχεις και τόση σημασία μπροστά στο πρότζεκτ που αποκαλείται "ο προσωπικός του χρόνος". Αυτός είναι ο τρόπος που λειτουργεί το μυαλό του μέσου Υδροχόου, και οι προσπάθειές σου να πλησιάσεις και να καταλάβεις μάλλον είναι απέλπιδες. Αν σε θέλει στ' αλήθεια, θα σου το πει ευθέως - και οριακά σαν να τον ξεβολεύεις λίγο.


από το in2life.gr

Σχετικά Άρθρα


Θέλεις να μάθεις πως θα εξελιχθούν τα αισθηματικά σου;
Υπάρχει τρίτο πρόσωπο στην σχέση σου ή θέλεις άμεσα επανασύνδεση;
Σε απασχολούν ερωτήματα αναπάντητα ή θέλεις να γνωρίζεις τι έρχεται στα επαγγελματικά σου;

Μίλησε κάθε στιγμή της ημέρας στη ΝΕΑ Γραμμή Αστρολογικών Προβλέψεων και θα λυθούν όλες σου οι απορίες!

Κάλεσε ΤΩΡΑ στο 8758758080 με χρέωση από Σταθερό 0,79 €/1'* και από Κινητό 0,82 €/1'*
ή στο 9011404142 με χρέωση από Σταθερό 1,56€/1’* και από Κινητό 1,74€/1’*.
* Με Φ.Π.Α. και Tέλος Σταθερής ή Κινητής Τηλ/νιας όπου ισχύει.

Οι προβλέψεις απηχούν προσωπικές απόψεις. Η υπηρεσία απευθύνεται σε ενηλίκους.
Για υποδείξεις παράπονα 2142148020 mediatel Τ.Κ. 11524 Λ. Κηφισίας 125- 127 Αθήνα

Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής Ayurveda: Η Γνώση της Ζωής
Μια συνέντευξη με τον Ιατρό Ανδρέα Θ. Τσουρουκτσόγλου. Με τον όρο "Ayurveda" που πρακτικά σημαίνει “Η επιστήμη της Ζωής”, ή “Η Γνώση της...
More detail
Το «πείραμα του Μίλγκραμ» Το «πείραμα του Μίλγκραμ»
Πολωνοί ερευνητές επανέλαβαν το περίφημο «πείραμα του Μίλγκραμ» και έβγαλαν τρομακτικά συμπεράσματα για την υπακοή του ανθρώπου...
More detail
Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα Περιοδικά για δωρεάν κατέβασμα
Τεύχη του περιοδικού New Age Astrology Magazine επιλεγμένα από τον αστρολόγο Βασίλη Παπαδολιά, είναι τώρα διαθέσιμα με ένα κλικ δωρεάν στις οθόνες...
More detail

Αστρολογικός Χάρτης

Μάθε το αστρολογικό σου προφίλ και δες την ανάλυση του γεννέθλιού σου χάρτη.

Κάνοντας "κλικ" εδώ »

Οι πλανήτες τώρα

Βιβλία για... κατέβασμα

Βιβλία για δωρεάν κατέβασμα
από τις εκδόσεις Il Piccolo

Ημερολόγιο